بررسی لپ تاپ گیمینگ جدید MSI Ghost Pro 4K
بررسی لپ تاپ گیمینگ جدید MSI Ghost Pro 4K
MSI سال 2016 را در حالی به عنوان سی امین سالگرد تاسیس خود آغاز می کند که موفقیت های زیادی خصوصاً در سالهای اخیر کسب کرده و موفق شده نام خود را به عنوان یکی از معتبرترین ها در زمینه ی گیمینگ به ثبت برساند. برای مثال می توان به مدل GT72 و نسخه ی بهبودیافته ی آن یعنی GT72S اشاره کرد که تاکنون بارها در کنار رقبای قدرتمندی مثل Asus G751 و Alienware 15 در صدر رتبه بندی های کاربران و متخصصین قرار گرفته است و تردیدی در مورد کارایی و قابلیت های آن در زمینه ی بازی کردن وجود ندارد.
اما اگر بازی تنها کارکرد حائز اهمیت برای شما نباشد و بخواهید دستگاه ظریف تری در اختیار داشته باشید، می توانید محصولات سری GS60 را در نظر بگیرید که عرضه ی آنها از اواسط سال 2014 آغاز شده و در زمره ی باریک و سبک ترین لپ تاپ های مناسب بازی به حساب می آیند، در نتیجه تعادل مناسب تری بین قدرت سخت افزاری و قابل حمل بودن آن (که یکی از اصلی ترین تفاوت های کامپیوترهای لپ تاپ با دسکتاپ به حساب می آید) برقرار است.
یکی از جدیدترین مدل های این سری 6QE Ghost Pro 4K نام دارد که سازنده ی تاوانی در ساختش جدیدترین پردازنده های اینتل از نسل Skylake را در کنار خصوصیات جذابی از جمله 256 گیگابایت حافظه ی داخلی پرسرعت NVMe SSD ساخت سامسونگ، 16 گیگابایت حافظه ی رم DDR4 و کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 970M مورد استفاده قرار داده که یکی از قدرتمندترین ها در دنیای موبایل به حساب می آید.
همانطور که از نام نه چندان کوتاه 6QE Ghost Pro 4K نیز بر می آید، این مدل به نمایشگر 4K UHD نیز مجهز است و علاوه بر آن قادر است تصویر را روی 2 نمایشگر خارجی نیز با رزولوشن 4K به نمایش در آورد، قابلیتی که با توجه به ماهیت های سخت افزاری، چندان بین لپ تاپ ها فراگیر نیست و بیشتر به دنیای کامپیوترهای دسکتاپ تعلق دارد.
هرچند روی کاغذ چنین خصوصیاتی در کنار بدنه ی باریک و سبک بسیار چشمگیر به حساب می آید، اما باید توجه داشته باشید که انتقاداتی نسبت به طراحی نسل پیشین این لپ تاپ وجود داشت و حالا سازنده در نسل تازه نیز همان طراحی را تقریباً بدون تغییر مورد استفاده قرار داده است، بر همین اساس انتظار می رود مشکلات قبلی از جمله داغ شدن بیش از حد بدنه ی آلومینیومی باز هم در محصول تازه وجود داشته باشند. با بررسی دیجیاتو از لپ تاپ گیمینگ MSI GS60 6QE Ghost Pro 4K همراه باشید.
بررسی ویدیویی
طراحی و امکانات
MSI هر چند مدت یکبار ضمن حفظ طراحی، سخت افزار درون لپ تاپ های سری GS60 را بروزرسانی می کند و همین رویه را برای مدل «گوست پرو 4K» نیز در پی گرفته است. طراحی این محصول به اندازه ی برخی رقبا در چشم نیست و سازنده به جای آن تمرکز خود را روی سبک و باریک ساختن دستگاه قرار داده است. بر همین اساس در ساخت بدنه ی دستگاه مثل نسل پیش عمدتاً آلیاژ منیزیم خراش خورده ی تیره مورد استفاده قرار گرفته و پلاستیک نیز در بخش هایی مثل قسمت زیرین و فریم نمایشگر پلاستیک مشاهده می شود. پشت بدنه ی براق دستگاه مثل همیشه لوگوی بزرگ MSI برای محصولات سری گیمینگ قرار گرفته و اطراف آن را اثر انگشت های متعددی احاطه کرده اند که این محصول مقاومت چندانی در مقابلشان از خود نشان نمی دهد.
«گوست پرو 4K» با ضخامت 20 میلی متر با اختلاف زیاد نسبت به رقبا یکی از باریک ترین لپ تاپ های گیمینگ به حساب می آید حدود نصف رقیبی مثل Alienware 15 ضخامت دارد. وزن دستگاه نیز تنها 2 کیلوگرم است که نسبت به رقیب 3 کیلویی حدود 30 درصد سبک تر است. بر همین اساس می توان گفت اگر طراحی رقبایی مثل Acer Predator 17 و Alienware 17 را مشابه خودروهای عضله ای آمریکایی در نظر بگیریم، لپ تاپ گیمینگ MSI در این میان مشابه یک اتوموبیل فراری ظریف و چابک به نظر می رسد.
اما با وجود این ظرافت، کیفیت ساخت دستگاه به لطف استفاده از آلومینیوم بالاست و لولاهای نمایشگر نیز محکم و روان به نظر می رسند، هرچند در این نسل هم مشکل بیش از حد باریک بودن فریم نمایشگر مشاهده می شود و به همین دلیل خم کردن نمایشگر دستگاه به سادگی با دست ممکن است. بخش زیادی از بالای کیبورد به اسپیکر دستگاه اختصاص دارد و ترک پد بزرگ لمسی زیر کیبورد قرار گرفته که در بخش های مربوطه به ویژگی های آنها خواهیم پرداخت.
اما مهم تر از همه اینکه سازنده برای رسیدن به این ضخامت درگاه های ارتباطی دستگاه را فدا نکرده و «گوست پرو 4K» بر همین اساس از امکانات متنوعی برخوردار است، از جمله HDMI v1.4b، کارت خوان، RJ-45، مینی دیسپلی پورت، درگاه شبکه، دو درگاه USB 3.0 و ورودی های هدفون و میکروفون. علاوه بر این موارد تکراری که در نسل گذشته هم حضور داشتند، یک درگاه USB Type-C جدید هم روی بدنه ی دستگاه مشاهده می شود که تازه ترین نسل از این استاندارد ارتباطی به حساب می آید، با این تفاوت که سازنده ویژگی های Thunderbolt 3 را نیز به آن اضافه و نام درگاه را Super Port گذاشته است.
درگاه اختصاصی سازنده ضمناً جریان برق را با قدرت 5 ولت/3 آمپر برای شارژ سریع ابزارهای موبایل مجهز به این قابلیت انتقال می دهد و علاوه بر این قادر است تصویر را به شکل همزمان روی 2 نمایشگر خارجی 4K نمایش دهد (با استفاده از تبدیل Type-C به DisplayPort). در مجموع باید بگوییم عملکرد سازنده در این بخش قابل قبول است، مگر آنکه اعتقاد داشته باشید دو درگاه USB 3.0 برای محصول کافی نیست یا به خروجی VGA نیاز داشته باشید.
لپ تاپ جدید MSI ضمناً به دو فن توربینی 50 میلی متری مجهز است که وظیفه ی خنک کردن پردازنده و کارت گرافیک دستگاه را بر عهده دارند و کنترل آنها نیز به طور جداگانه انجام می گیرد. این دو فن ضمناً سوراخ های اسپیکر بالای کیبورد را برای جابجایی هوا با زاویه 45 درجه مورد استفاده قرار می دهند تا با دست کاربر برخورد نداشته باشند، بر خلاف لپ تاپ های رقیب که تبادل هوا در آنها از زیر دستگاه و در فضایی بسته و محدودتر انجام می گیرد.
تجهیزات شبکه و وایفای این لپ تاپ توسط Killer ساخته شده است که با تمرکز بر گیمینگ فعالیت می کند. «گوست پرو 4K» بر همین اساس به لطف فناوری های Killer Pro Doubleshot و Killer Ethernet E2400 قادر است پهنای باند در حال مصرف را مدیریت کرده و اجازه ندهد نرم افزارهای دیگر با مصرف پهنای باند، در بازی های آنلاین یا شبکه تاخیر ایجاد نمایند.
با وجود باریکی، «گوست پرو 4K» یک کامپیوتر گیمینگ است و قابلیت تعویض و آپگرید قطعات برای آن حیاتی به نظر می رسد، بر همین اساس سازنده 15 عدد پیچ در کف دستگاه تعبیه کرده که پس از باز کردن آنها می توانید به قطعات سخت افزاری دسترسی داشته باشید. البته باید توجه داشته باشید که برای کاربر عادی، تنها هارد دستگاه به سادگی قابل تعویض است (با احتیاط و مراقبت از کابل هارد که سر راه قرار گرفته و لازم است به آرامی در ابتدا جدا شود) و تمیز کردن فن ها نیز به راحتی انجام می گیرد، اما برای خارج کردن دیگر قطعات مثل رم، باتری و غیره لازم است سر رشته ی بیشتری در این زمینه داشته باشید.
هرچند لپ تاپ های گیمینگ 15 اینچی و باریک تری مثل Asus G501 نیز در بازار وجود دارند، اما لازم است توجه که «گوست پرو 4K» به کارت گرافیک GTX 970M مجهز است و از این نظر در رده ی بالاتری نسبت به این رقبا قرار می گیرد. در مجموع می توان گفت MSI ظاهر نسل پیشین را در مدل تازه تکرار کرده و اگر لوگوی منقش به اژدها و سپر (که به چراغ مجهز است و موقع روشن بودن دستگاه مثل محصولات اپل می درخشد) در کنار کیبورد رنگارنگ دستگاه وجود نداشتند، امکان اشتباه گرفتن این لپ تاپ گیمینگ با نوت بوک هایی که قابل حمل بودن در ساختشان مورد توجه ویژه قرار گرفته وجود داشت.
نمایشگر
با وجود اینکه رزولوشن 4K هنوز بین بازی های کامپیوتری فراگیر نیست، اما شرکت تایوانی یک پنل 15.6 اینچی IPS ساخت سامسونگ با رزولوشن 3840×2160 پیکسل (که برابر با 282 پیکسل در هر اینچ خواهد بود) و سطح براق را برای لپ تاپ گیمینگ خود در نظر گرفته تا این محصول از هم اکنون برای سالهای آینده بیمه باشد. این نمایشگر به گفته سازنده از کنتراست 700:1 برخوردار است که مثل سطح روشنایی، 20 درصد نسبت به پنل های TN بهبود یافته است. زاویه دید صفحه نمایش نیز به لطف پنل IPS به 178 درجه می رسد که از حد مورد نیاز هم به نظر می رسد و به شکل قابل توجهی از ارقام 120 و 140 درجه مرسوم بین برخی رقبا مناسب تر است.
البته توجه داشته باشید که این ارقام حداکثر قابل دستیابی به وسیله بهبودهای نرم افزاری هستند، از جمله فعال کردن حالت Game Mode که کنتراست تصویر را برای مشاهده ی بهتر المان های موجود در تصویر افزایش می دهد، اما در نهایت میزان خوانایی و وضوح تصویر در محیط های بسیار پر نور تا حدی تحت تاثیر براق بودن و بازتاب نور از سطح صفحه نمایش قرار خواهد گرفت. این صفحه نمایش ضمناً در آزمایش ها سرعت پاسخگویی حدود 26 میلی ثانیه را ثبت کرده که جایی بین متوسط تا مناسب قرار می گیرد و نمی توان آن را بهترین در بازار به حساب آورد. زاویه ی باز شدن نمایشگر نیز حداکثر حدود 150 درجه است (نسبت به 180 درجه ی کامل).
اما نکته ی عجیب اینکه سازنده به دلیل رزولوشن بالا، عملکرد نمایشگر را روی 48 هرتز محدود کرده که هرچند این موضوع در حالت عادی نمایان نیست، اما هنگام انجام بازی های سنگین گرافیکی محسوس خواهد بود. لازم به ذکر است که درگاه Super Port دستگاه از قابلیت پخش تصاویر 4K با نرخ 60 هرتز روی 2 نمایشگر 4K به شکل همزمان برخوردار است که البته استفاده از آن مستلزم صرف هزینه ی اضافه برای نمایشگر خارجی و تهیه ی تبدیل USB Type-C به Mini DisplayPort خواهد بود.
به لطف قابلیت True Color Technology، امکان شخصی سازی، ذخیره و حتی اشتراک گذاری تنظیمات رنگ نمایشگر با کاربران دیگر یا گیمیرهای هم تیمی وجود خواهد داشت و در نهایت نیز لازم است اشاره کنیم که ویندوز 10 برخلاف نسخه ی 8.1 مشکلات کمتری با صفحه نمایش 4K دارد و بر همین اساس نمایش فونت ها و دیگر المان های تصویر با دقت مناسبی انجام می گیرد، اما در هر حال هنگام مرور وب و مطالعه با «گوست پرو 4K» برای مشاهده ی دقیق فونت های مرسوم روی نمایشگری با این اندازه و رزولوشن به چشمانی تیز بین نیاز خواهید داشت.
کیبورد
MSI در این لپ تاپ هم مثل بسیاری دیگر از محصولات گیمینگ خود، ساخت کیبورد را به SteelSeries سپرده که در این زمینه از سابقه و اعتبار بسیار مناسبی برخوردار است. دکمه های این کیبورد از نوع chiclet یا جزیره ای هستند و در ساختشان فناوری موسوم به Silver Lining Printing مورد استفاده قرار گرفته و وجه های عمودی دکمه ها شفاف است که موجب می شود نور backlit روشنایی و خوانایی مناسب تری نسبت به نمونه های عادی داشته باشد.
این کیبورد با فرمت کامل ساخته شده و از بخش numpad نیز برخوردار است که البته همین موضوع موجب شده دکمه ها اندکی دچار در هم رفتگی بوده و فاصله ی آنها به یکدیگر تا حدی نزدیک باشد. علاوه بر این به دلیل باریکی بدنه ارتفاع دکمه ها نیز چندان زیاد نیست اما در مجموع می توان پاسخ لمسی صفحه کلید دستگاه را مناسب ارزیابی کرد.
نکته ی دیگر اینکه سازنده تایوانی به ایجاد تغییرات در کیبورد لپ تاپ های خود علاقه دارد و در این محصول نیز دکمه ی Windows را از سمت چپ به کنار دکمه ی Ctrl در سمت راست منتقل کرده تا هنگام بازی کردن احتمال برخورد اتفاقی دست کاربر با آن وجود نداشته و دستگاه از بازی خارج نشود. اما باید توجه داشت که با فعال کردن حالت Game Mode این دکمه به شکل نرم افزاری غیر فعال می شود و به نظر می رسد سازنده بیهوده دکمه ی ویندوز را از محلی که کاربران پس از سالها استفاده به آن خو گرفته بودند جابجا کرده است.
علاوه بر این به لطف نرم افزار SteelSeries Engine امکان شخصی سازی کلیدها و تعیین ماکرو برای عملکردهای مختلف وجود دارد و چنین پروفایل هایی می تواند بین گیمیرها به اشتراک نیز گذاشته شود، خصوصیتی که برای هماهنگی و هنگام شرکت در مسابقات برای تیم ها مفید خواهد بود.
این نرم افزار از طراحی مناسبی برخوردار است و عملکردهای آن عمدتاً به شکل drag and drop انجام می گیرد، از جمله تعیین رنگ LED های تعبیه شده در صفحه کلید که یکی از معدود مشخصه های ظاهری مربوط به حوزه ی گیمینگ در این دستگاه هستند. این چراغ ها به شکل پیش فرض کلید ها را به 3 ناحیه با رنگهای متفاوت تقسیم کرده اند، اما قابلیت شخصی سازی دستگاه در این بخش نامحدود است و می توانید ترکیب های بسیار متنوعی را بین رنگها و افکت های مختلف ایجاد کرده و با فشردن همزمان دکمه های «فانکشن» و عدد های 1 تا 4 هریک از این لایه ها را برای کارکردهای مختلف فعال نمایید.
برای مثال می توانید یک پروفایل برای بازی مورد نظر خود تنظیم کرده و چراغ های رنگی را در این پروفایل تنها به دکمه های مورد استفاده در آن بازی اختصاص دهید. پس از انجام بازی و بازگشت به محیط ویندوز یا هنگام استفاده از نرم افزارهای دیگر مثل فتوشاپ نیز فعال کردن ترکیب های رنگی بعدی (تا 4 لایه برای هر پروفایل) به سادگی فشردن 2 دکمه امکان پذیر خواهد بود. نرم افزار SteelSeries Engine همچنین قادر است تعداد فشرده شدن هریک از کلید ها را به شکل جداگانه ثبت کرده و آمار آن را در اختیار کاربر قرار دهد تا امکان مشاهده ی ترکیب های پر کاربردتر و شخصی سازی ماکرو برای آنها وجود داشته باشد.
تاچ پد دستگاه نیز هرچند برای گیمینگ کارایی چندانی نخواهد داشت، اما از دقت مناسبی برخوردار بوده و فضای قابل توجهی نیز به آن اختصاص داده شده است . اما باید توجه داشته باشید که دکمه های پایین این پد با صفحه ی لمسی یکپارچه هستند و خطی برای جداسازی آنها از یکدیگر وجود ندارد، بر همین اساس در بسیاری از موارد هنگامی که بخواهید کلیک کنید، نشانگر ماوس نیز به شکل ناخواسته اندکی جابجا خواهد شد.
کیبورد «گوست پرو 4K» با وجود اینکه مکانیکی نیست، اما در مجموع از عملکرد قابل قبول، امکانات متنوع و ظاهر مناسبی برخوردار است و می توان گفت سازنده می تواند در این بخش نمره ی قبولی را از گیمیرها دریافت نماید، خصوصاً با در نظر داشتن باریکی دستگاه که در بسیاری موارد با میزان کارایی و راحتی کیبورد رابطه ی معکوس دارد.
پخش صدا
MSI ساخت اسپیکر «گوست پرو 4K» را به DynAudio سپرده که یکی از خوش نام ترین ها در نوع به شمار می رود و محصولات رده بالای آن تا ده ها هزار دلار قیمت دارند. MSI می گوید این شرکت دانمارکی بلندی صدای محصول تازه را نسبت به نسل پیشین 10 دسیبل یعنی حدود 50 درصد افزایش داده است، هرچند این میزان (با وجود استفاده از 4 اسپیکر) هنوز هم تحت تاثیر باریکی بدنه قرار دارد و به هیچ عنوان برای بازی یا پخش فیلم و موسیقی کافی به نظر نمی رسد. نسل جدید ضمناً به یک DAC یا مبدل صدای دیجیتال به آنالوگ HiFi ساخت ESS SABRE مجهز است که از دیگر ویژگی های اضافه شده به نسل تازه به حساب می آید و امکان پردازش صدای موسوم به Hi-Res با نرخ نمونه برداری 24bit/192kbps را امکان پذیر می کند.
به لطف همین قطعه استفاده از هدفون های حرفه ای با مقاومت از 16 تا 600 اهم و DNR تا 122dBA با این لپ تاپ ممکن خواهد بود، خصوصیتی که حتی در دنیای کامپیوترهای شخصی و ابزارهای موبایل هم چندان فراگیر نیست و می تواند تجربه ی کاربری گیمینگ را افزایش دهد. اما گذشته از بهبودهای نرم افزاری، چیزی که بیشتر از همه «گوست پرو 4K» را از نظر پخش صدا نسبت به رقبا متمایز می کند فناوری نرم افزاری موسوم به Nahimic است که به لطف آن می توانید نحوه ی پخش و بلندی صدا را بهبود بخشیده و تجربه کاربری بالاتر از محصولات دیگر در اختیار شما قرار دهد. این نرم افزار همچنین به لطف هماهنگی با XSplit Gamescaster قادر است صدای کاربر را تشخیص داده و ضبط آن را با کیفیت HD آغاز نماید، قابلیتی که برای کاربران علاقه مند به اشتراک گذاری فیلم از بازی های خود، سودمند خواهد بود.
در مجموع می توان گفت هرچند کیفیت اسپیکرهای دستگاه مناسب است و جایی بین مدل های GE62 و PE60 2QE قرار می گیرد، اما بلندی صدای اسپیکرهای این لپ تاپ باریک هرگز نمی توانند جای یک هدفون با کیفیت مخصوص گیمینگ را گرفته و برای رسیدن به حداکثر کیفیت لازم است تهیه ی چنین هدفون یا اسپیکرهایی را به شکل جداگانه در نظر داشته باشید.
Dragon Game Center
گذشته از نرم افزارهای کیبورد و صدا که در بخش مربوطه به آنها پرداختیم، سازنده نرم افزار دیگری نیز به نام Dragon Game Center برای «گوست پرو 4K» در نظر گرفته که از امکانات مختلفی در زمینه ی بازی کردن برخوردار است. در نخستین بخش که System Monitoring نام دارد می توانید اجزای مختلف سیستم و دمای عملکرد هر یک را تحت نظر داشته باشید. علاوه بر این امکان انتخاب بین حالت های بالاترین قدرت، کمترین مصرف انرژی و حالت بینابین در این بخش وجود دارد و از دیگر امکانات مفید آن نیز می توان به نمایش سرعت عملکرد درگاه های شبکه و وایفای سیستم اشاره کرد.
تب بعدی کم اهمیت ترین بخش است و Utility نام دارد که با مراجعه به آن می توانید میان بر برای اجرای نرم افزارهای مورد نظر خود را در اختیار داشته باشید.
در بخش بعدی که Instant Play نام دارد می توانید تنظیمات مختلفی را برای اجرای بازی ها تعیین و به شکل خودکار با آغاز هر بازی فعال نمایید، از جمله حساسیت ماوس، میزان روشنایی و گامای تصویر و بلندی صدا. در نهایت با استفاده از بخش Resource release در این قسمت می توانید برنامه های پر مصرف و غیر ضروری را مشخص کنید تا هنگام اجرای بازی دستگاه آنها را متوقف یا غیر فعال نماید.
آخرین بخش Device Settings نام دارد که با استفاده از آن می توانید دکمه ی ویندوز کیبورد را غیر فعال کنید تا خطر برخورد اتفاقی دست و خارج شدن از بازی وجود نداشته باشد (با وجود اینکه سازنده این دکمه را به سمت راست کیبورد انتقال داده). در نهایت آخرین بخش به تعیین قدرت پردازش دستگاه اختصاص دارد که می توانید بر اساس نیاز خود آن را روی گزینه های «حداکثر قدرت»، «مصرف انرژی بهینه» یا حالت بینابین قرار دهید.
عملکرد و قدرت پردازش
تا امروز لپ تاپ های گیمینگ از نظر توان پردازش پس از کامپیوترهای دسکتاپ قرار می گرفتند و عملکرد آنها تحت تاثیر محدودیت های موجود در ساخت ابزارهای قابل حمل قرار می گرفت. اما عرضه ی کارت گرافیک های مبتنی بر معماری Maxwell توسط انویدیا در کنار رونمایی از جدیدترین نسل پردازنده های اینتل موسوم به Skylake موجب شده در سالهای اخیر، جهش قابل توجهی را در عملکرد و کارایی لپ تاپ های گیمینگ شاهد باشیم، از جمله «گوست پرو 4K» که یکی از جدیدترین مدل های سری GS60 به حساب می آید و از آخرین دستیافته های حوزه فناوری بهره مند است.
هرچند استفاده از آخرین نسل پردازنده های اینتل در جدیدترین مدل از «گوست پرو 4K» ویژگی جذابی به حساب می آید، اما باید توجه داشت که این لپ تاپ به نمایشگر 4K مجهز است، آن هم در حالی که هنوز قدرت کارت های گرافیک و توان پردازش بسیاری از محصولات فعلی برای اجرای بازی ها با این تعداد پیکسل کافی به نظر نمی رسد. از طرف دیگر، قرار دادن سخت افزار بسیار قوی در یک بدنه ی بسیار باریک فلزی می تواند به افزایش بیش از حد حرارت منجر گردد، مثل مدل MSI GS60 2PE Ghost Pro 3K که به چنین مشکلی دچار بود آن هم با وجود رزولوشن پایینتر نمایشگر. برای روشن شدن موضوع، بررسی عملکرد دستگاه را با نرم افزارهای بنچمارک آغاز کردیم.
اما پیش از پرداختن به نتایج کسب شده لازم است اشاره کنیم نسخه ای که در این بررسی مورد استفاده قرار گرفته به پردازنده Core i7 6700HQ مجهز است که از 4 هسته با توان 2.6 گیگاهرتز بهره می برد و از دیگر ویژگی های آن می توان به امکان اورکلاک قدرت تا 3.5 گیگاهرتز به لطف Turbo Boost و قابلیت Hyper-Threading اشاره کرد. کارت گرافیک دستگاه نیز Nvidia GTX970m است که از 3 گیگابایت حافظه ی GDDR5 بهره می برد و در نهایت 16 گیگابایت نیز حافظه ی رم برای دستگاه در نظر گرفته شده است.
CINEBENCH R11.5 64 Bit
این ابزار مبتنی بر نرم افزار CINEMA 4D ساخته شده، نرم افزاری که در ساخت جلوه های ویژه فیلم هایی از جمله جنگ ستارگان، مرد عنکبوتی و ماجراهای نارینا مورد استفاده قرار گرفته و بر همین اساس می توان آن را روشی مناسب برای سنجش و مقایسه حداکثر توانایی کارت گرافیک و پردازنده به حساب آورد. «گوست پرو 4K» در این بنچمارک با کسب امتیاز 72 بالاتر از تمام رقبای خود قرار گرفت، غیر از MSI GT80 Titan که البته به پردازنده 4980HQ Extreme Edition (یک نسل قدیمی تر از اسکای لیک) مجهز است و با این وجود به دلیل قدرت بالاتر قیمت بالاتری نیز خواهد داشت.
CINEBENCH 15
در نسخه ی جدیدتر این نرم افزار نیز شرایط به همین منوال است و «گوست پرو 4K» به لطف پردازنده 6700HQ سری اسکای لیک، پس از رقیب هم سنگر خود، مقام دوم را به خود اختصاص داد. این نرم افزار یکی از معتبر ترین نمونه ها در نوع خود به حساب می آید و در آخرین نسخه قادر است تا 256 نخ (thread) پردازش را به شکل همزمان بررسی نماید